; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

G BUZZ_

Trupa G-Buzz a câştigat trofeul „România Dansează”

19 May 2014

După şapte ediţii de preselecţii şi trei semifinale, aseară „România Dansează' şi-a desemnat câştigătorul. Finala a adus în faţa juriului şi a telespectatorilor 12 numere de dans, iar publicul a decis: trupa G-Buzz merită trofeul şi marele premiu de 30.000 de euro.

G-BUZZ

Sunt profesionişti într-ale dansului şi deşi au glumit mereu că s-au prezentat în concurs cu un dans popular brăilean, cei zece dansatori de la G-Buzz au făcut spectacol total cu un număr de street dance, presărat cu efecte speciale, îmbinate într-o coregrafie excepţională. Au electrizat nu doar juriul, ci şi pe telespectatori, care i-au desemnat marii câştigătorii ai celui de-al doilea sezon „România Danseazã'.

Dacă etapa preselecţiilor nu le-a dat mari bătăi de cap brăilenilor, pentru semifinalele „România Danseazã' s-au pregătit foarte mult. Au uimit juriul şi publicul cu un număr excepţional, cu muzică live, cântată chiar de unul dintre dansatori, la pian, multă determinare şi momente cu adevărat spectaculoase, făcându-l pe Connect-R să exclame: „Cred că este cel mai fumos moment al serii', iar pe Monica să-i aleagă pentru marea finală.

G-BUZZ_

Aseară, trupa G-Buzz a demonstrat că îşi merită locul pe scenă: „Sunteţi cea mai tare trupă!', le-a spus CRBL, iar Connect-R i-a felicitat din nou: „Dacă ar fi să vorbim despre sincron, n-am prea avea ce spune, pentru că a fost perfect, dacă am vorbi despre spectacol în actul vostru, a fost din plin. Incredibil cum v-aţi gândit la o aşa coregrafie!'.

Şi Monica a avut doar cuvinte de laudă pentru brăileni: „Sunt tare mândră de voi, încă o dată ne-aţi demonstrat cât de grozavi sunteţi. Sunteţi preferaţii mei în această seară!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare