; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Divertis revine pe ecrane cu chef de muncă şi personaje noi

01 March 2010

Una dintre „locomotivele' divertismentului protevist, grupul Divertis intră în sezonul doi cu ambele sale show-uri: „Land of Jokes' şi „Serviciul Român de Comedie'

După un sezon de toamnă în care au dominat segmentul orar de duminică seara (de la 20.30 cu „Land of Jokes', de la 21.30 cu „Serviciul Român…'), gaşca Divertis revine cu cele două show-uri ale sale, începând din 7 martie. Dacă în toamnă au primit material din partea celor care au intrat în cursa pentru preşedinţie, sezonul de primăvară îi găseşte la fel de ocupaţi să-i „amendeze' pe politicieni, de data asta pentru alte derapaje. „O veţi vedea pe Flacăra Violet în carne şi oase!', ne-a anunţat Toni Grecu, membru marcant al „Serviciului Român…'. „Ne-am gândit chiar să schimbăm titlul emisiunii din «Serviciul Român de Comedie» în «Serviciul Violet de Comedie», dar ne-am răzgândit de teamă să nu fim invadaţi de vrăjitoare, aşa cum s-a întâmplat la Congresul PSD', s-a amuzat el.

„Marea Greşeală'
Colegul Silviu Petcu, de la „Land of Jokes', ne face o scurtă trecere în revistă a noutăţilor din segmentul său: „Inaugurăm un nou club de noapte pentru fete uşoare şi de zi pentru bărbaţi grei (cu Lamborghini, Maserati), care se va numi «Hard Jokes Cafe», unde-i vom întâlni pe cei care, neavând unde să muncească ziua, taie frunze la câini noaptea. De asemenea, vom începe o serie de reclame sub genericul «Marea Greşeală» (parodie la seria de reclame «Marea Ieşeală»), în care personajele politice, atât de dragi nouă, îşi vor dezvălui adevăratele intenţii'.
Toamna trecută, Toni Grecu şi colegii de la „Serviciul Român…' i-au adus în platou, printre alţii, pe Traian Băsescu şi Mircea Geoană, în două dintre cele mai urmărite ediţii ale sezonului. În primăvară, Grecu promite că sexul frumos nu va fi ocolit: „Pot spune că va veni la sediul SRC una dintre cele mai mediatizate şi puternice figuri feminine din România'.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare