Homepage  / Vedete româneşti

Trupa Divertis, din nou pe scenă după o pauză de 15 ani. Omagiul special adus lui Ioan Gyuri Pascu

Trupa Divertis, din nou pe scenă după o pauză de 15 ani. Omagiul special adus lui Ioan Gyuri Pascu

de Redactia Tvmania,

Divertis își pregătește revenirea pe scenă, la 15 ani de la ultimul spectacol. Reuniunea va avea loc la toamnă, când membrii celebrei trupe îi vor aduce un omagiu special lui Ioan Gyuri Pascu. Iată primele detalii despre reprezentația pregătită pentru 2024.

După mai bine de un deceniu de la ultima apariţie live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în faţa publicului.

Reprezentația va avea loc pe 18 noiembrie 2024, la Sala Palatului, sub numele de „Divertis. Povestea”. Toni Grecu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Grețcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Valentin Darie, Silviu Petcu, Ioan T. Morar, Doru Pârcălabu și Ghighi Bejan se numără printre cei care vor urca pe scenă.

Spectacolul din 2024 va include câteva momente dedicate regretatului Ioan Gyuri Pascu, artistul care a murit la 55 de ani, din cauza unui infarct.

Foştii membri ai grupului Divertis îşi propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea. Trupa, formată în 1981, i-a avut ca membri pe Toni Grecu, Doru Octavian Dumitru, Ioan Gyuri Pascu, Florin Călinescu și mulți alții.

În 2008, din cauza unor certuri, grupul s-a împărțit în două entități, scrie viva.ro. Atunci au luat naștere trupele Divertis, condus de Toni Grecu, respectiv Distractis, format din foști membri ai trupei.

Toni Grecu, despre motivul pentru care Divertis s-a destrămat

Divertis s-a destrămat în 2008, iar printre cei „acuzați” că ar fi grăbit acest proces a fost Toni Grecu. Fondatorul grupului a recunoscut că orgoliul său ar putea să fi fost unul dintre motivele care au dus la acest destin al trupei.

„Așa i-a fost momentul și așa i-a fost destinul. Nu am niște răspunsuri prea sofisticate. Ca în orice căsnicie, dacă la un moment dat vezi că nu prea mai ai cine știe ce satisfacții din treaba asta, mai bine îți vezi de cale.

Cam asta a fost. Nu am ce povești să fac. Un lucru este clar, nu am niciun fel de resentimente față de nimeni și niciun fel de critici nimănui. Îmi asum și părțile bune, și părțile proaste. Am făcut și greșeli din orgoliu, dar nu atât de multe, dar am făcut, dar nu neapărat pe zona asta profesională. Noi nu trăim doar ca să muncim, mai avem și alte lucruri de făcut pe lume’, a mărturit Grecu în emisiunea lui Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton