; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Animal X sărbătoreşte 13 ani de existenţă

17 May 2012

Băieţii de la Animal X sărbătoresc 13 ani de activitate printr-un concert care are loc astăzi, 17 mai, începând cu ora 22.00, în clubul Tribute din Bucureşti. Ei vor cânta hiturile care i-au consacrat precum Pentru ea', N-am crezut', Ca la început', dar şi cel mai recent single al lor, balada Doar tu şi eu', la care au filmat şi un videoclip, care adunat peste un milion de vizualizări pe Youtube.

La acest concert Hienă, Vierme, Tzapu, Martzianu şi Greiere îşi vor întâmpina fanii şi prietenii într-un mod inedit:

La intrarea în club un covor de iarbă verde lung de 13 metri. Mai mult, în club vor fi aduşi 13 arbuşti de liliac, în ghiveci, care, la finalul show-ului vor fi făcuţi cadou celor prezenţi în urma unei extrageri. În deschiderea concertului, va susţine un recital Classic Beat Orchestra.

Am crescut împreună, ne-am maturizat şi ne-am transformat împreună cu fanii noştri, şi este normal ca acum, după 13 ani, să dedicăm fanilor aniversarea noastră printr-o serie de evenimente interactive, la care ei participă efectiv şi iau decizii în ceea ce priveşte realizarea lor', a declarat Şerban (aka Hienă), citat de urban.ro.

Vedeţi aici clipul piesei Doar tu şi eu'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare