; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa Animal X pregăteşte un album la Ibiza

29 July 2010

Cei cinci membri ai trupei Animal X, Hienă (voce), Vierme (voce), Tzapu (bas), Martzianu (chitară) şi Greiere (tobe), vor începe înregistrările pentru un nou album, însă nu în studioul din România, ci în Ibiza.

Timp de o lună şi jumătate, Animal X (fără Şopârlă care a părăsit trupa acum două luni)  îşi mută reşedinţa şi studioul de înregistrări într-o vilă de pe faimoasa plajă şi totodată lansează un nou concept de album: Ibiza Xperience. Astfel, pentru noul album, cei de la Animal X vor aborda stiluri diferite, de la drum and base la dub step, de la alternativ la rock&base şi chill-out sessions.

Într-adevăr, plecăm la Ibiza pe data de 29 iulie şi plănuim să ne întoarcem în România pe la începutul lui septembrie. Încă nu am cumpărat biletele de întoarcere pentru că suntem influenţaţi de viteza cu care vom termina piesele', a declarat Hienă. Nu am luat greu hotărârea de a pleca spre această aventură. Avem prieteni acolo, este un loc superb, putem să mergem şi la party-uri şi să lucram la album. Sunt ferm convins că va fi o experienţă de neuitat şi albumul care va ieşi va fi cel mai bun de până acum. Mediterana ne va inspira şi la nişte balade deosebite pe lângă bubuielile de rigoare. Vom explora insula şi ne vom explora pe noi înşine', a mai spus el.

Cel mai recent single Animal X se numeşte Love Philosphy', iar ultimul album,'Sâmbure de drac', a apărut în 2008.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare