; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

Trupa ABBA se reuneşte după 35 de ani şi lansează două piese noi

01 May 2018

Trupa fenomen ABBA a anunţat, zilele trecute, revenirea pe scena muzicală cu 2 piese în formula consacrată – Agnetha Fältskog (voce), Anni-Frid “Frida” Lyngstad (voce), Björn Ulvaeus (chitara, voce) şi Benny Andersson (clape, voce). 

Trupa ABBA a postat pe pagina de Facebook că a lucrat recent în studio, unde a revenit după 35 de ani şi că pregăteşte lansarea a două melodii. Una dintre ele se numeşte „I Still Have Faith In You', piesă pe care cei 4 membri o vor interpreta în cadrul unui show produs de NBC şi BBC şi care va fi difuzat în luna decembrie a acestui an.

Formată în 1972, în Suedia, ABBA a depăşit toate barierele muzicale cu piese ca „Waterloo', „Dancing Queen', „Money, Money, Money', „Chiquitita' sau celebrul single „Happy New Year' – piesa care devenit imnul trecerilor dintre ani. Cvartetul a vândut sute de milioane de discuri după ce s-a făcut remarcat la concursul muzical Eurovision în 1974 cu piesa „Waterloo'. Cei de la ABBA au la activ 8 albume de studio, ultimul, „The Visitors', fiind lansat în 1981.

Până când veţi asculta piesele noi, puteţi asculta aici hiturilor lansate de-a lungul anilor:

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare