; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trupa „LaLa Band” împlinește vise la „Dansez”

24 November 2011

Cei 20 de tineri din „LaLa Band'  își unesc forțele pentru  a împlini visul a 9 copii talentați. Ei vor dansa vineri, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine', pentru un caz umanitar.

Trupa „Born For Trouble', cei pentru care tinerii din LaLa Band intră în ringul viselor,  s-a compus în cadrul unui proiect non-profit, înființat în urmă cu un an pentru educarea copiilor din Ferentari și pentru a le oferi celor talentați o șansă de a ieși din ghetou.

Vica, coregrafa care antrenează perechea formată din Aylin și Ovidiu Danci și totodată coregraful serialului Pariu cu viața', va fi cea care îi va pregăti pe cei 20 de tineri de la LaLa Band' să intre pregătiți în ringul de la „Dansez pentru tine'.

„Pentru noi este o onoare să participăm la Dansez pentru tine'. Îmi place foarte mult emisiunea, o urmăresc de mulți ani și vom dansa din toată inima pentru 9 copii care cred în pasiunea lor- dansul', a spus Dorian Popa, protagonistul serialului Pariu cu viața', difuzat la Pro TV.

Ne vom mobiliza, dansăm pentru o cauză nobilă și le dorim celor de la Born for Trouble' să-și atingă visul. Punem și noi umărul la clădirea unui vis, așa cum putem', a adăugat Alina Eremia, interpreta Ioanei Popa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare