Homepage  / Vedete româneşti

Cum reușește Roxana Nemeș să stea departe de conflicte la „Survivor All Stars”. Apelează la un truc pe care l-a descoperit în jungla dominicană

Cum reușește Roxana Nemeș să stea departe de conflicte la „Survivor All Stars”. Apelează la un truc pe care l-a descoperit în jungla dominicană
15

de Cristina Țapu,

Roxana Nemeș s-a reîntors în jungla din Republica Dominică pentru o nouă încercare de a câștiga marele premiu. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care a acceptat din nou să participe la concursul atât de solicitant și și-a exprimat părerea despre conflictele care au loc în timpul competiției.

Motivul pentru care Roxana Nemeș a revenit în Republica Dominicană

Roxana Nemeș susține că Republica Dominicană este un loc în care se simte foarte bine. Spre deosebire de acum trei ani, când a participat prima dată la Survivor, acum artista cunoaște trucurile la care să apeleze pentru a face față condițiilor dificile. Nu se teme de provocări și este gata să demonstreze că merită un loc în finală și, de ce nu, chiar marele premiu.

Roxana Nemeș a dezvăluit care a fos motivul pentru care a acceptat să participe și a doua oară la telefon. Faptul că nu a avut acces la telefon și s-a aflat departe de haosul orașului au ajutat-o să se axeze pe latura spirituală și să intre în contact cu copilul său interior. Această experiență a determinat-o să revină în junglă.

Roxana Nemeș, ultimele imagini înainte de filmările „Survivor All Stars” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Survivor a fost experiența vieții mele. Am avut o conexiune cu Dumnezeu acolo cum nu am avut-o niciodată. Poate și din cauza faptului că nu aveam telefon și alte lucruri… Stând singură pe plaja aia, ruptă de realitate, m-a readus la mine. La copilul din mine. La omul autentic care sunt și am fost mereu la bază. Știu că, poate, tuturor li se pare ciudat, dar am iubit experiența Survivor. Pentru acele trăiri am acceptat din nou această provocare”, a declarat Roxana Nemeș, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Cum a reușit Roxana Nemeș să nu fie implicată în conflictele din timpul competiției

De-a lungul concursului au existat conflicte, însă Roxana Nemeș nu le-a dat curs. De fiecare dată când a simțit că situațiile devin tensionate, ea a preferat să se retragă pe plajă pentru că acolo simțea cel mai bine legătura pe care o are cu divinitatea. Trucul acesta a ajutat-o să câștige simpatia publicului, care a apreciat caracterul pașnic al artistei.

„Inițial, oamenii nu mă înțelegeau… Se întrebau cum rămân așa puternică și cum rezist singură, când lumea îmi dă în cap, dar știam când să mă retrag, încât să nu mă las afectată de ce e în jur. Practic, așa e și în viață. De ce să te lași afectat, când cineva are anumite frustrări el cu el… nu cu tine?”, a declarat artista, conform sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram Roxana Nemeș, Pro TV, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton