; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Iron Throne

Tronul de Fier din „Urzeala…” revine în România la East European Comic Con

08 May 2015

Celebrul Tron de Fier, sursa intrigilor  din serialul „Game of Thrones', revine la București în cadrul East European Comic Con.

În perioada 8-10 mai, HBO România oferă fanilor șansa de a se poza în postura de Rege sau Regină a universului Game of Thrones. Așadar, după dinastiile Targaryen și Baratheon, acum este sansa ta să stăpânești cele 7 regate, doar la East European Comic Con.

The-Iron-Throne

„Game of Thrones' este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs și difuzat de HBO și este adaptat după seria de cărți A Song of Ice and Fire' a autorului George R.R. Martin. Premiera mult așteptată a celui de-al cincilea sezon va avea loc în România simultan cu cea din Statele Unite ale Americii pe data de 12 aprilie, la HBO și pe HBO GO, primul episod fiind disponibil fără abonament.

„Game of Thrones' va fi reprezentat la Comic Con nu doar de Tron, dar și de catre Kristian Nairn, actorul care interpretează rolul lui Hodor.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment destinat pasionaților de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Printre invitații de seamă se numara actorii veniți special de la Hollywood pentru publicul din România: Manu Bennett (Crixus din Spartacus),  Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural), Dan Starkey (Strax din Dr. Who) și Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones).

 

Te-ar putea interesa și:

Tronul de fier din Urzeala tronurilor' e… prea mic?

Serialul „Urzeala tronurilor', rezumat de actori în 30 de secunde

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare