; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vanatorii de sclavi

„Vânătorii de sclavi”, serial coreean cu triunghi amoros

20 September 2011

„Vânătorii de sclavi', cel mai de succes serial al anului trecut în Coreea de Sud, este difuzat şi la noi, de Naţional, provocând amatorii genului cu o poveste ce implică trădare, răzbunare şi un triunghi amoros. Ultimul episod va fi difuzat pe 30 septembrie.

Difuzat în ianuarie-martie 2010 în Coreea de Sud, serialul „Vânătorii de sclavi' a fost nu doar premiat de critici în ţara natală, ci şi aplaudat de public (s-a aflat constant pe primul loc în topul celor mai urmărite producţii de la TV, cu ratinguri de până la 36!, fiind considerat un fel de „Stăpânul inelelor' pe plan local).

Amestecând lupta pentru supravieţuire dintre sclavii (numiţi „nobi') şi vânătorii lor („chuno'), în timpul dinastiei Joseon, producţia împleteşte scene de luptă cu secvenţe îndrăzneţe, în care personajele masculine îşi etalează muşchii bine lucraţi.

În 1648, în timpul Dinastiei Joseon, prinţul moştenitor al coroanei coreene este ucis, iar trădarea de la Curte escaladează ajungând să implice cel mai de temut vănător de sclavi din regat.

Trei poveşti de viaţă se împletesc în povestea cu iz istoric, protagonişti fiind expertul vânător de scavi Lee Dae-gil (Jang Hyuk) – celebru în toată ţara pentru cruzimea sa, fostul general Song Tae-ha (Oh Ji-Ho) – ajuns sclav la grajduri şi Eon-Nyeon (Lee Da-Hae) – o fostă sclavă devenită nobilă, care fuge de soţul ei.

Pasionat de artele marţiale, Jang Hyuk şi-a făcut singur cascadoriile în serial şi a acceptat rolul principal cu ceva ezitări (deoarece era implicat în alte proiecte), dar a rămas impresionat de scenariul care nu se concentrează doar pe viaţa la Palatul Regal, ca alte drame despre Dinastia Joseon, şi are mai mult de un personaj principal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare