; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Triunghi amoros Doar în telenovela Îngeri pierduţi

Triunghi amoros? Doar în telenovela „Îngeri pierduţi”!

13 September 2013

UPDATE: Telenovela „Îngeri pierduți' ajunge, în această seară, marți, 10 decembrie, la ultimul episod.

Ioana Ginghină, Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu formează un triunghi amoros în telenovela „Îngeri pierduţi' de la Acasă. În realitate însă, toţi cei trei actori spun – în revista „TV Satelit' din 14 septembrie – că se feresc de asemenea încurcături amoroase.

Cei trei actori au viaţă grea în telenovela care a început la Acasă: Ştefana, personajul Ioanei Ginghină, are o relaţie cu Alex, jucat de Isaiu, până ce lui îi cade cu tronc Cristina, interpretată de Diana Dumitrescu.

Certuri, gelozii, discuţii…ca-ntr-o telenovelă, căci, în realitate, Diana, Ioana şi Ioan nu ar vrea să treacă prin experienţa unui triunghi amoros, aşa cum au trecut personajele lor.

Nu aş putea să fiu atât de dură şi puternică ca Ştefana. Aş renunţa mult mai uşor la relaţie. Eu merg pe principiul că dragoste cu sila nu se poate'', ne-a zis Ioana. Iar Diana a completat-o: Nu ştiu dacă aş putea avea încredere într-un bărbat care intră într-o relaţie, când el mai are deja una'.

Cu dragostea complicată nu este de acord nici Ioan Isaiu. Mie nu mi-ar plăcea să trec prin furcile caudine ale unei asemenea poveşti de dragoste alambicate', a declarat el pentru TV Satelit'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare