; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Triunghi amoros cu Bailey în „Anatomia lui Grey”

2 September 2011

Miranda Bailey (Chandra Wilson) trebuie să aleagă între actualul iubit, Eli (Daniel Sunjata), şi fosta dragoste, Ben (Jason George), care revine în scenă la spitalul Seattle Grace.

Seria a şasea din „Anatomia lui Grey' a adus transformări în viaţa amoroasă a doctoriţei Miranda Bailey (Chandra Wilson), după ce s-a cuplat cu anestezistul Ben Warren (Jason George). În sezonul şapte, l-a părăsit chiar în primul episod, după masacrul de la spitalul Seattle Grace, în timpul căruia acesta se afla la golf.

Miranda a început să flirteze intens cu asistentul Eli (Daniel Sunjata) şi apoi să treacă din când în când prin camera de relaxare a medicilor, pentru o sesiune intensă de sex. Acum scenariştii plănuiesc să încingă lucrurile în poveste, readucându-l în scenă pe Ben, în seria a opta, pentru mai multe episoade, informează tvline.com. Jason George îşi va relua rolul în episoadele difuzate la sfârşit de octombrie/început de noiembrie.

Actorul a plecat din „Anatomia lui Grey' direct în alt serial năşit de creatoarea producţiei cu medici, Shonda Rhimes, serialul „Off the Map', care a fost anulat după doar un sezon. Producţia avea în centru un grup de doctori care tratează pacienţi în America de Sud, într-un sat izolat din junglă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare