; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

David benioff

Trilogia „Star Wars” de care urmau să se ocupe creatorii serialului „Game of Thrones” a fost amânată

29 October 2019

D.B. Weiss și David Benioff au rupt colaborarea cu cei de la Lucasfilm, potrivit celor de la PageSix. Trilogia care urma să fie dezvoltată de companie alături de creatorii serialului „Game of Thrones' a fost amânată. 

D.B. Weiss și David Benioff au menționat în cadrul unui comunicat oficial, că iubesc saga Star Wars și că sunt recunoscători că au avut această șansă de colaborare:

„Iubim Star Wars. Când George Lucas a creat-o, ne-a creat și pe noi. A vorbi cu el despre Star Wars, cu el și echipa curentă de realizatori, a însemnat pentru noi una dintre cele mai grozave experiențe și vom fi pentru totdeauna îndatorați acestei saga care a schimbat totul'.

Kathleen Kennedy, președinta Lucasfilm, a vorbit la superlativ despre cei doi, descriindu-i „excelenți scenariști', precizând că speră să mai aibă ocazia de a-i include în universul Star Wars, atunci când programul lor „încărcat' de lucru le va permite.

Trilogia Star Wars de care Benioff și Weiss urmau să se ocupe a fost anunțată în februarie 2018 ca o aventură separată de saga Skywalker. În ciuda amânării acestei serii, Disney se va ocupa în continuare de trilogia scenaristului Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) și filmul Star Wars pregătit de Kevin Feige.

Finalul trilogiei actuale, „Star Wars: The Rise of Skywalker' se va lansa în cinematografele din România pe 20 decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare