; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emerald city ana ularu

Mai multe seriale au fost anulate recent la americani. Pe listă, „Emerald City”, în care a jucat Ana Ularu, și „Scandal”

10 May 2017

Miniseria americană „Emerald City' este prima dintre producțiile care nu au fost reînnoite pentru un nou sezon. Serialul, în a cărui distribuție s-a regăsit și actrița Ana Ularu, precum și  Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen și Vincent DOnofrio, a fost anulat de postul NBC după numai un sezon.

Potrivit deadline.com, serialul nu s-a bucurat de audiențe bune, iar producătorii Shaun Cassidy și David Schulner nu s-ar fi așteptat să primească undă verde pentru un nou sezon.

Noua versiune pentru micile ecrane a poveștii „Vrăjitorului din Oz' a avut premiera la americani pe 6 ianuarie 2017. Primul sezon a avut 10 episoade.

Și „Scandal' ajunge la final!

Sursa foto: closerweekly.com

Nu avem vești bune nici pentru fanii serialului „Scandal'. Seria creată de Shonda Rhimes, celebră pentru „Anatomia lui Grey', se va încheia după finalul sezonului 7. Potrivit closerweekly.com, Rhimes a știut încă de la început numărul de sezoane după care această poveste va ajunge la sfârșit.

Acum, la americani este difuzat sezonul 6 (ultimul episod al acestui sezon e programat să intre pe post joi, pe 18 mai). Ultimul sezon al serialului cu Olivia Pope va începe la toamnă, la ABC.

 

Un alt serial care a fost anulat, după două sezoane, de această dată, este producția Netflix „Marco Polo'. Lansată în urmă cu trei ani, seria originală Netflix, creată de John Fusco, s-a inspirat din realitate, amintind de perioada în care exploratorul s-a aflat la curtea hanului mongol Kublai Han.

Deși s-a bucurat de un buget impresionat, iar audiențele bune înregistrate în primul sezon au dus la reînnoirea acestuia pentru cel de-al doilea, „Marco Polo' nu a mai avut succesul scontat și în sezonul 3.

În fine, nici postul FOX nu are vești bune pentru fanii Sleepy Hollow' (la noi, serialul s-a numit „Călărețul fără cap' și a fost difuzat de Film Cafe). Seria a fost anulată la sfârșitul sezonului cu numărul patru.

„Călăreţul fără cap' spune povestea lui Ichabod Crane (Tom Mison), un soldat din 1781, care reînvie în prezent odată cu fantoma Călăreţului fără cap şi face echipă cu Lt. Abbie Mills (Nicole Beharie) pentru a o prinde.

În distribuție mai apar Janina Gavankar, Lyndie Greenwood, Jerry MacKinnon, Rachel Melvin, Oona Yaffe, Jeremy Davies și John Noble.

Ultimul sezon „Sleepy Hollow' s-a terminat la americani în martie 2017, fiind serialul FOX cu cele mai mici audiențe în perioada 2016-2017, scrie tvseriesfinale.com.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare