; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trei reguli de aur ca să câştigi „Academia lui Horia”

28 October 2011

Maestrul bucătar Horia Vîrlan tocmai a început la Prima cel de-al doilea sezon al emisiunii „Academia lui Horia', care are ca premiu 10.000 de euro. În TVmania din  31 octombrie, celebrul bucătar a dezvăluit care sunt cele trei reguli de aur pe care concurenţii trebuie să le respecte pentru a câştiga.

Pentru reuşită în concurs, el spune că trebuie respectate trei reguli de aur: „Să fie foarte atenţi la reţetă (să o citească chiar de două ori), să ştie tehnici culinare, iar apoi să-şi gestioneze corect timpul'.

Timpul e cel mai preţios ingredient din orice reţetă şi trebuie să fie corect gestionat', ne atenţionează maestrul Vîrlan.

De altfel, vedeta de la Prima spune că ceea ce le lipseşte concurenţilor veniţi în emisiune este… disciplina.

„Disciplina e greu de învăţat, pentru că ei, gătind în mediul casnic, n-au nevoie să respecte un orar strict decât atunci când se întorc de la muncă. Aud că le vin invitaţi peste 2-3 ore şi atunci trebuie să se încadreze în timp.'

Horia Vîrlan munceşte, în paralel cu „Academia lui Horia', şi la „Cireaşa de pe tort', reality-show-ul la care spune că nu ar putea renunţa pentru că este „prima mea iubire'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare