; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Balan9

Trei nași o vor boteza pe fetița Andreei Bălan. Cum arată invitația la nuntă și botez

10 September 2019

A mai rămas foarte puțin timp până la botezul micuței Clara, care va avea loc în aceeași zi cu nunta părinților ei. Fetița Andreei Bălan va fi botezată de trei de nași, iar doi dintre ei sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

 Pe 15 septembrie, Andreea Bălan și George Burcea își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Tot în aceeași zi, cei doi au decis să o boteze și pe micuța Clara. Ceremonia religioasă va începe la ora 17.00 și se va ține la Biserica Sfânta Treime Dudești, iar invitații sunt așteptați la petrecere începând cu ora 19.30.

 

Așa cum Andreea Bălan a declarat în exclusivitate pentru revista Viva, nașii de cununie vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar nașii de botez ai micuței Clara vor fi tot aceștia, dar și Iulian Burciu, un prieten bun de-al Andreei Bălan și de-al lui George Burcea.

Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă

Cele trei rochii de mireasă au fost gândite special de către Andreea Bălan. Artista și le-a ales pentru cele trei momente cheie ale nunții sale: la biserică, pentru valsul mirilor și pentru petrecerea de seară.

‘Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă', a povestit vedeta pentru Viva. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare