; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image003

Trei femei puternice de la departamentul omucideri vin în premieră la Diva, din 24 aprilie, în serialul „Detaliul”

04 April 2018

Primul sezon din „Detaliul' – un nou serial dramatic – are premiera în România marți, 24 aprilie, de la 22.00 la Diva. În ziua premierei vor fi difuzate două episoade, după care în fiecare marți vom putea urmări câte un episod.

„Detaliul' este un serial fenomen care urmărește viețile profesionale și personale complicate a trei femei ambițioase, care lucrează în departamentul de omucideri din cadrul Poliției Metropolitane.

Detectivul Jacqueline Jack' Cooper (Shenae Grimes-Beech, din serialul 90210) este un detectiv începător cu gândire liberă, metode inovative de cercetare și o viață personală complicată, care amenință să o destabilizeze în orice moment. Mentorul ei, Detectivul Stevie Hall (Angela Griffin, Coronation Street), este un expert în tehnici de interogare, datorită cunoașterii temenice a firii umane, ceea ce îi permite să obțină informații exacte de la suspecți și martori – chiar și atunci când viața ei personală stă pe un butoi de pulbere. Supravegheate de impunătoarea lor șefă, Inspectorul Șef Fiona Currie (Wendy Crewson, Room, Saving Hope), un lider absolut, ce lucrează necontenit pentru siguranța cetățenilor.

În fiecare săptămână o nouă crimă își așteaptă rezolvarea și rămâne la latitudinea acestor personaje feminine puternice și bine conturate să găsească motivul și ucigașul în decorul urban. Cu ajutorul colegilor – un sergent ursuz cu un trecut tumultuos și un detectiv ciudat cu înclinații tehnice, această divizie este hotărâtă să rezolve fiecare caz până la sfârșitul săptămânii. Dar, atunci când un caz clasat cu implicații personale este redeschis, detectivii se confruntă cu noi provocări.

Nu ratați noul serial „Detaliul' din 24 aprilie, de la 22.00, la Diva. În ziua premierei vor fi difuzate două episoade, după care în fiecare marți vom putea urmări câte un episod.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare