Homepage  / Televiziune

Trei echipe s-au bătut la propriu pentru amuletă, la Asia Express 2024. Cine a câștigat. „Putea să fie mai periculos”

Trei echipe s-au bătut la propriu pentru amuletă, la Asia Express 2024. Cine a câștigat. „Putea să fie mai periculos”
16

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată duminică, 15 septembrie 2024, la Antena 1. Trei echipe au luptat în jocul pentru amuletă și s-au bătut la propriu pentru obținerea victoriei. Iată ce echipă a câștigat.  

Cine a câștigat amuleta, la Asia Express – 15 septembrie 2024 

După ce la finalul etapei trecute a reality show-ului Asia Express, Zeii nu au mai avut îndurare, eliminând din competiție cuplul Betty Salam – Cătălin Vișănescu, acum aventura continuă și mai aprig. În ediția de duminică, 15 septembrie 2024, la Antena 1, a început etapa a treia pe Drumul Zeilor: echipele au intrat în full contact cu un sport emblematic al Thailandei – muay thai.  

Etapa a treia_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei și Victor Slav și iubita lui, Selina s-au luptat pentru a obține prima amuletă a etapei a treia, dar și Joker-ul ce poate aduce un avantaj esențial. În familia artelor marțiale, boxul thailandez este un sport pe cât de nemilos pe atât de reigios. De aceea, fiecare echipă a trebuit să-și binecuvânteze accesoriile de luptători muay thai, iar pentru asta, în cursa pentru calificarea la amuletă, concurenții au avut de îndeplinit o serie de misiuni cu însemnătate spirituală, așa cum este crearea unor temple în miniatură. Și la fel cum muay thai-ul împletește religia cu spiritul de luptător, pe traseu s-a simțit din plin presiunea cursei. 

Provocarea a fost cu atât mai solicitantă cu cât concurenții s-au înfruntat și pe apă, nu doar pe uscat. Echipele calificate la amuletă s-au luptat pe luciul apei, aducând tribut Zeilor cu mișcări de muay thai. A fost o confruntare spectaculoasă, întrucât unele dintre rivalitățile care au prins contur până acum pe traseu au explodat la jocul de amuletă.  

Cine a câștigat amuleta, la Asia Express – 15 septembrie 2024  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

Învingători la jocul pentru amuletă au ieșit victor Slav și Selina. Eu au câștigat un joker pretios. „Puteți opri o altă pereche pentru 10 minute”, zicea jokerul pe care l-a tras Selina. 

Cine a câștigat amuleta, la Asia Express – 15 septembrie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 16

Primul joc jucat pentru amuletă și prima amuletă câștigată. 1 din 1. La mai multe”, a spus Victor.  

E un joker ok. Putea să fie mai periculos”, a spus Selina.  

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton