; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cosmin Cernat, prezentator EXATLON (4)

Trei concurenţi din echipa Faimoşilor au abandonat „Exatlon“. Iată care sunt motivele

26 October 2018

După (re)venirea lui Giani Kiriță în concursul „Exatlon', toate au luat-o razna în echipa Faimoșilor. Trei concurenți au decis să părăsească emisiunea. Doi dintre ei au suferit accidentări, iar al treilea a abandonat din cauza conflictelor cu Giani. 

Cosmin Cernat a anunțat în cadrul emisiunii că Damian Ferucio, Roxana Vancea şi Ana Georgescu au decis să părăsească „Exatlon România 2018, acest lucru reprezentând o premieră în istoria concursului.

Damian și Ana s-au retras din cauza accidentărilor suferite pe parcursul probelor. 

 „Călătoria mea în cadrul «Exatlon» a luat sfârşit în urma unui incident nefericit, deşi mai aveam multe de «spus» în această competiţie. A fost o experienţă extraordinară, unde chiar mi-am testat toate limitele, a scris Damian Ferucio pe reţelele de socializare.  

În cazul Roxanei Vancea, lucrurile au stat diferit. Se pare că „faimoasa a decis să părăsească concursul în urma tensiunilor şi conflictelor dintrea ea şi Giani Kiriţă, care s-a întors în cel de-al doilea sezon pentru a fi antrenorul echipei Faimoşilor.  

„De când a venit el mi se pare că emisiunea merge într-o altă direcţie, o direcţie în care eu nu mă regăsesc deloc, a spus Roxana înainte de a părăsi competiţia.   

 Giani Kiriţă a fost unul dintre cei mai controversaţi concurenţi ai primului sezon: 

„Este o provocare uriaşă pentru mine pentru că acum mă duc acolo în altă postura, aceea de antrenor. Aş vrea ca Faimoşii să aibă încredere în mine. Nu au de ce să se teamă că ajung printre ei. Dar, cu siguranţă, adversarii ar trebui să se teamă pentru că eu voi veni cu mentalitatea de învingător, pe care vreau să le-o insuflu Faimoşilor. Îmi doresc să descopăr în echipa mea doar caractere frumoase, oameni care joacă pentru echipă, nu pentru ei înşişi. Iar mesajul meu pentru Ionuţ este «să se uite la noi şi să înveţe în continuare de la noi», declara Giani Kiriţă înainte de plecarea sa în Republica Dominicană. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare