; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana si Vlad

Trecutul își pune amprenta asupra prezentului lui „VLAD”, iar planul lui de răzbunare prinde contur!

09 April 2019

Ștefan a aflat că Matei nu este fiul lui, așa că a decis să se apropie mai mult de familia sa și să-i ceară Elizei să aibă un copil împreună, însă nu a primit din partea soției sale răspunsul pe care și-l dorea. Vlad a început să viziteze un orfelinat și să aibă grijă de un copil de acolo, fiul paznicului care a fost ucis de către Leo cu mulți ani în urmă, în timpul jafului din cazinoul Rainbow Star.

Pentru a putea deveni partenerii lui Vlad, Ștefan și Eliza au luat decizia de a vinde hotelul din Grecia, riscând astfel tot ce au. Luând această hotărâre, Ștefan i-a propus lui Leo să se mute la Sinaia și să administreze afacerea pe care o are acolo, însă această propunere nu l-a încântat.

Vlad a participat la ziua de naștere a lui Matei și, aflând de planurile lui Ștefan de a avea încă un copil cu Eliza, a decis să o invite pe Roxana la el. În momentele petrecute împreună, Vlad și-a amintit de seara în care o ceruse pe iubita lui în căsătorie. Acest gând l-a făcut să o respingă pe Roxana și să o alunge. Ea a ajuns acasă plângând, iar Eliza a decis să meargă să afle ce s-a întâmplat de fapt între cei doi și a ajuns în casa fostului ei iubit. În tot acest timp, Ștefan, extrem de abătut de modul în care s-a încheiat seara alături de soția sa, i-a propus Carlei să o conducă acasă. Tot aseară, am aflat că Micky și Carla sunt aliate, iar planul lor este de a-l face pe Ștefan să îi trădeze încrederea Elizei.

Lunea viitoare, de la 20:30, răzbunarea trece la un nou nivel, noi informații ies la iveală, iar povestea serialului VLAD ia forme neașteptate. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare