; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Travolta e pasional”, zice presupusul lui fost iubit

30 August 2012

Fostul pilot Doug Gotterba (62 de ani) a povestit, pentru „National Enquirer', totul despre relaţia lui cu actorul John Travolta (58 de ani), cu care s-ar fi iubit între 1981 şi 1992.

Gotterba spune că actorul avea un apetit sexual greu de satisfăcut, că vroia să facă un sex tape cu el şi că se iubea cu mai mulţi bărbaţi în paralel. Doug l-a cunoscut pe actor în februarie 1981, când acesta din urmă îşi căuta un pilot.

„Am zburat în Monterey, California, şi am mers la resortul Highlands din Carmel. Am mâncat o cină fantastică, am băut o sticlă de Merlot şi mi s-a părut că mă curta. Când ne întorceam de la restaurant în cameră, John mi-a spus deodată «Hei, ai vrea un masaj?». Mă pregătisem de ceva de genul ăsta, aşa că i-am spus «Sigur, de ce nu?». M-am întors în camera lui, am făcut duş şi am ieşit purtând doar un prosop. John mi-a spus «Bine, întinde-te pe pat». Mi-a făcut un masaj care s-a transformat în altceva! Era foarte blând, dar foarte pasional', a povestit Gotterba.

Acesta l-a văzut ultima dată pe Travolta în 1992, când acesta era însurat deja cu Kelly Preston, dar l-a asigurat pe pilot că preferă în continuare bărbaţii. Există de ceva timp o imagine cu cei doi sărutându-se, pe scara unui avion, care pare să susţină detaliile oferite de Gotterba, despre relaţia homosexuală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare