Homepage  / Vedete străine

Travis Kelce și Taylor Swift, escapadă romantică în Italia. Cum au fost surprinși

Travis Kelce și Taylor Swift, escapadă romantică în Italia. Cum au fost surprinși
4

de Roxana Mirea,

Travis Kelce și Taylor Swift au parte de multe escapade romantice. Înainte ca Kelce să se prezinte la antrenamentele cu Kansas City Chiefs, el și-a însoțit iubita în prima parte a turneului european al acesteia, iar între concerte, cei doi petrece timp de calitate împreună. De data aceasta, Lacul Como, din Italia, a fost locul uneia dintre întâlnirile lor romantice. Iată cum au fost surprinși.  

Travis Kelce și Taylor Swift se susțin reciproc 

Cântăreața și fundașul de la Chiefs și-au început relația la mijlocul anului 2023. De atunci, amândoi și-au susținut reciproc cariera. Swift a asistat la 11 dintre meciurile lui Kelce în sezonul 2023, inclusiv la Super Bowl, iar Kelce a însoțit-o la mai multe dintre spectacolele sale din America de Sud, Australia, Singapore și, în prezent, Europa. 

Starul din Kansas City a fost prezent la cele trei concerte ale cântăreței din Paris și nu a putut să nu o promoveze pe aceasta la podcastul pe care îl coprezintă împreună cu fratele său, Jason Kelce. „Noua ei interpretare din Eras Tour, sugerez tuturor să meargă să o vadă”, a spus Travis în cel mai recent episod al podcastului „New Heights”. 

Taylor Swift, atracția principală de la Super Bowl Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În timpul turneului „Eras Tour”, îndrăgostiții au profitat de șansa de a cunoaște una dintre cele mai populare destinații turistice italiene. Lacul Como se află în regiunea Lombardia și este cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase, centrele spa și activitățile recreative.  

Escapada romantică a lui Travis Kelce și Taylor Swift 

Cuplul a fost văzut săptămâna aceasta bucurându-se de diverse activități în orașul Como. Fotografiile publicate de agențiile de presă internaționale și pe rețelele sociale îi arată pe Swift și Kelce făcând o plimbare de seară, jucătorul înfășurându-și brațele în jurul umerilor ei sau ținându-se de mână, potrivit marca.com.

Într-o altă imagine, cuplul poate fi văzut bucurându-se de o cină în aer liber, la lumina lumânărilor, la un restaurant local. Kelce este îmbrăcat într-un hanorac alb și pantaloni negri, în timp ce Swift poartă o rochie, iar în timpul plimbării, a purtat un trench negru.  

Travis Kelce și Taylor Swift au profitat din plin de sezonul secundar al NFL și, în afară de călătoriile lui Kelce în Australia și Singapore, au împărțit vacanțe în Bahamas și Carmel-by-the-Sea, California.  

Următoarea oprire a turneului „Eras Tour” a avut loc la Stockholm, Suedia, între 17 și 19 mai, urmând ca apoi să viziteze Lisabona, Madrid și Lyon. Turneul va continua prin mai multe orașe din Anglia, Irlanda, Țările de Jos, Elveția, Italia și multe altele înainte de a se întoarce în America. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton