; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trauma din copilărie care a marcat o pe Irina Loghin

Trauma din copilărie care a marcat-o pe Irina Loghin: „Era sa fiu mâncată de lupi”

30 May 2021

Irina Loghin se numără printre artiștii invitați de Dan Negru în cea mai nou emisiune a sa, „Legendele', care poate fi urmărită la Antena 1. Printre altele, vedeta muzicii populare a povestit despre drama care i-a marcat copilăria și viața.

Irina Loghin i-a mărturisit lui Dan Negru că, atunci când avea doar câțiva ani, a fost la un pas să fie ucisă de o haită de lupi, scrie click.ro.

Artista de 82 de ani s-a născut în Gura Vitioarei, un sat din județul Prahova, iar copilăria i-a fost marcată de lipsuri și greutăți. Familia Irinei Loghin a fost numeroasă, cu șase copii, banii erau puțini, iar traiul era greu. De multe ori, hrana nu le ajungea, iar cântăreața de muzică populară și frații săi s-au obișnuit de mici să facă orice cel de muncă.

Irina Loghin: „Erau vreo 6-7 lupi'

Cea mai groaznică amintire a Irinei Loghin din perioada copilăriei este clipa în care a fost pe punctul să-și piardă viața. Artista a povestit, în emisiunea „Legendele', că a fost fugărită de o haită de lupi când mergea cu oile la păscut. De asemenea, artista a mărturisit că a scăpat cu viață doar printr-o minune. Era însoțită de unul dintre frați, care a reușit să sperie animalele fioroase.

„Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, erau foarte mulţi scaieţi care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea, Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte.

Era haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta… m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă', a povestit Irina Loghin, în emisiunea lui Dan Negru, de la Antena 1.

Irina Login este căsătorită cu Ion Cernea de mai bine de 45 de ani, iar împreună au doi copii: pe Irinuca și pe Ciprian.

 

Sursa foto: Facebook/Irina Loghin

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare