; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trasnitii 30 de sezoane

„Trăsniții” revin din 5 martie cu sezonul 30, la PrimaTV

05 March 2018

Din 5 martie te așteaptă gașca trăsnită la Prima TV. De luni până joi, de la ora 22.30  vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniții.

 

Noul sezon din Trăsniții aduce la Prima TV comedie fără egal și surprize în viața tuturor personajelor care au parte de tot felul de schimbări. Grig Chiroiu, cel care îl interpretează pe Pupăză, ne spune despre sezonul 30: „Personaje noi, schimbări locative, familiale, conjugale și de personalitate și, binențeles comedie din belșug, asta îi așteaptă pe telespectatori în acest sezon. Ne-am făcut un deziderat din a rămâne optimiști și energici în toți acești ani, am râs în ciuda tuturor provocărilor.  În schimb, Liviei Taloi nu-i vine să creadă că au ajuns la 30 de sezoane: „Sunt uimită și în același timp mândră de faptul că împreună cu trăsniții mei colegi am ajuns la o asemenea performanță. Privesc în urmă cu nostalgie, la cei 15 ani de muncă, de amintiri, de evenimente care ne-au unit și ne-au sudat într-o adevărată familie.'

 

Povestea Trăsniților continuă la Prima TV și ei își vor urmări neîncetat drumul spre fericire și vor face totul pentru a o găsi. Astfel, unul din personajele preferate ale telespectatorilor , psiholoaga Teo, interpretată de Raluca Guslicov, încearcă să-și condimenteze relația pe care o are cu Poponeț (Justinian Radu) cu tot felul de trăsnăi, aducându-l pe acesta în pragul disperării. Pupăză este atât de ocupat la primărie încât nu reușește să mai fie prezent în viața celor din casă, dar de câte ori o face îi surprinde cu momente trăsnite. Ema (Livia Taloi) este obligată să caute metode noi de a câștiga bani iar căsnicia ei este în pericol, mai ales când în casă apar noi chiriași care invadează spațiul. Grațiela (Angelina Nițu), nou venită în gașca polițiștilor, își caută iubirea, nu una oarecare ci una sinceră și diafană. Dacă o va găsi sau nu, telespectatorii vor afla doar urmărind serialul.

 

Trăsniţii  vor face și în acest sezon cu numărul 30 deliciul fanilor  aşa că, nu rataţi cel mai longeviv sitcom din lume, de luni până joi, de la ora 22:30, la Prima TV. Din 5 martie ei te așteaptă cu noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniții. Astfel, Ema, Chiorete, Gogoașe, Pupăză, Teo și Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare