; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trasnitii 5

„Trăsniţii” revin, de azi, la Prima, cu un nou sezon

26 September 2016

De luni, 26 septembrie, „Trăsniţii' se întorc la Prima cu cel de-al 27-lea sezon al serialului lor.

Noul sezon aduce personaje noi, schimbări locative, familiale, conjugale și de personalitate și, bineînțeles, comedie din belșug, că doar nu ne-am pierdut simțul umorului. Ba chiar, simpaticele personaje au solutii punctuale pentru neajunsurile istorice. Coana Frosa, de exemplu, a găsit rezolvarea situației refugiaților din Europa. Să vină toți la ea la Belciugatele, să facă împreună agricultura bio!', a povestit Grig Chiroiu, interpretul lui Pupăză.

[Not a valid template]

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoașe, a adăugat: În noul sezon, personajul meu are o schimbare de 180 de grade pentru că din băiatul bun la toate devine varianta sa cea mai rea'.

La rândul ei, şi Raluca Guslicov (Teo) recomandă telespectatorilor să nu piardă noile episoade, care vor fi difuzate de luni până miercuri de la 22.30: Anumite evenimente din serial ne duc la casa babei și eu știu ce înseamnă o sapă pentru că mi-am petrecut toate vacanțele la bunici și toată lumea trebuia să muncească. În schimb nu îmi plăcea deloc să culeg prunii și mai bine mă trimiteai la sapă decât la cules de prune'.

Producţia „Trăsniţii' este singurul serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor.

Te-ar putea interesa și:

1. Cătălin Marin, Vandame din Trăsniții', a împlinit 40 de ani

2. Trăsniţii au sărbătorit Recordul Mondial în stil tradiţional

3. Sitcom-ul „Trăsniţii' a intrat în Cartea Recordurilor!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare