; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trăsniţii au dat-o pe spaniolă în toamna asta!

20 September 2012

După 1000 de episoade, Trăsniţii' s-au reinventat şi au revenit, din 10 septembrie, la Prima TV cu cel de-al 19-lea sezon al serialului. Grig Chiroiu, Livia Taloi, Toni Ionescu şi Cătălin Marin interpretează acum personaje… spaniole.

Toamna se numără schimbările pentru Trăsniţii'. Serialul de la Prima TV, are după o mie de episoade (împlinite anul acesta pe 31 mai) un suflu nou: Am zis să aducem un aer proaspăt şi prin urmare aerul spaniol se va simţi peste tot: atât în decor şi costume, cât şi în limbaj, că doar se intitulează Amor del Sangria'', ne-a zis Grig Chiroiu.

Iar colega sa, Livia Taloi (deocamdată singura prezenţă feminină din echipă), a găsit explicaţia: E o altă etapă din viaţa personajelor noastre, care deşi au avut parte de atâtea schimbari, tot nu s-au făcut bine'. Trăsnite vor rămâne până la pensie, sau cel puţin până la episodul 10.000', ne-a spus ea. Iar Cătălin Marin a completat-o imediat: O dată cu mutarea în Spania, vine şi schimbarea! Suntem străini, într-o ţară în care nu cunoaştem pe nimeni. Fiecare încearcă să supravieţuiască şi să-şi găsească ceva de muncă. Ajutorul, dacă putem să-i spunem ajutor, vine atunci când ni se propune să facem o telenovelă'.

După o vară petrecută prin ţară (Grig a fost la Olăneşti, la pensiunea sa, Cătălin pe litoral, iar Livia la munte şi la mare), actorii din Trăsniţii' ne-au zis că au poftă de muncă şi că nu au obosit deloc după 18 sezoane.

Serialul acesta este precum copilul meu, aşa că evoluţia lui a fost una asemănătoare. La început, până l-am pus pe picioare, a fost mai greu, după care a început să fie mai uşor şi să crească sub ochii nostri. Acum, că am ajuns la vârsta de 19 sezoane, ne-am emancipat puţin şi vrem să ieşim în lume', ne-a mărturisit Grig Chiroiu. În timp ce Livia ne invită să nu mai numărăm atâta, ci pur şi simplu să ne amuzăm alături de ei. Dacă publicul ne vrea şi noi îl vrem. Mai are rost să numărăm sezoanele şi episoadele? Mai bine să ne distrăm împreună!'.

Cătălin Marin, la rândul său, nici nu vrea să audă de vârste. Vai, cum sună asta! Al 19-lea sezon! Vorba lui Mârlanu: adică' ce vrei sa zici, că suntem bătrâni? Pe cuvânt dacă mă simt mai mare de 20 de ani!', a glumit el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare