; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: „Trăsniţii” dezvăluie secretele noilor personaje!

10 September 2012

„Trăsniţii' au găsit o nouă sursă de comedie! Scenariul noului sezon, care începe pe 10 septembrie, la ora 22.30, aduce pe ecran personaje mai complexe decât păreau la prima vedere.

Machiajele laborioase şi costumele sofisticate sunt o sursă de amuzament pentru actori şi echipa de producţie, atât pe platourile de filmare, cât şi în culise. Perucile, pălăriile şi pantofii incomozi nu numai că dau protagoniştilor aerul rafinat al eroilor de telenovelă, dar îi şi inspiră. Replicile vin spontan, glumele se ţin lanţ, iar spaniola a devenit a doua limbă pentru „Trăsniţi'.

Cătălin Marin, alias grădinarul Salvador, este încântat de încălţările din dotare, care constau în papuci de plastic şi o pereche de şosete vechi, până la genunchi. „Ce pretenţii pot să am la nişte şlapi mai acătări, doar sunt un biet sclav. Numai Doamna Esmeralda mă poate scoate din starea asta. Bineînteles, după ce o voi cuceri', îşi mărturiseste planurile diabolice Salvador Alcatraz.

Din cauza formelor voluptuoase, Coana Fosa, aka Puridad, nu prea intră în corsetul aferent. Însă cum Baba la frumuseţe rabdă, Puridad a gasit o soluţie şi pentru această problemă „Apa plată cu lămâie este o dietă consacrată. Chiar dă rezultate, am vazut eu la prezentările de modă de la Paris!', e de părere Constantin Zamfirescu.

Bogdan Dumitrescu, transformat peste noapte din poliţistul Chiorete în fatala Marimar, primeşte constant complimente de la colegi pentru look-ul său fermecător şi privirea galeşă. Coafura reprezintă principala atracţie, şi în acelaşi timp o bătaie de cap pentru Bogdan. Cum abordarea „Trăsniţilor' este una pozitivă, Grig Chiroiu a venit însă cu un remediu pentru problemele provocate de perucă: andrelele!

bogdan-dumitrescu-marimar

Picture 1 of 3

Bogdan Dumitrescu, transformat peste noapte din poliţistul Chiorete în fatala Marimar

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare