; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La TV

„Trăsniţii” de la Prima au un nou serial. Primul episod, pe 27 septembrie

16 September 2015

Din 27 septembrie, echipa „Trăsniților' de la Prima aduce pe micile ecrane un nou serial de comedie. „La TV' va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 22:15, la Prima TV.

La TV

„La TV este un nou serial despre viaţa tumultoasă din culisele televiziunii, cu acţiuni inedite şi incitante, personaje simpatice, ciudate, puternice, colorate. Noul sitcom îi prezintă pe realizatorii unui talk-show – de la patronul postului şi gazda emisiunii, la echipa tehnică – cu personalităţile lor fascinante, cu poveştile lor de dragoste, oneste sau adulterine, cu intrigile, bârfele şi pasiunile lor zilnice. Ei încearcă să redreseze audienţa show-ului, să supravieţuiască în jungla mediatică şi să mai guste, câte puţin, şi din viaţa personală', dezvăluie Grig Chiroiu.

[Not a valid template]

Protagoniştii noului serial sunt membrii echipei de producţie a talk-show-ului monden Viaţa cu Chris'. Formată din producătorul Gelu, prezentatorul Chris, stilista Livia, textiera Raluca, tehnicianul Cătălin şi prompteristul Anarhie, echipa lucrează mereu sub presiune. Lor li se alătură Antim, patronul televiziunii, şi fiica acestuia, Isabela, care este şi soţia producătorului.

Make-up artistul, Guritză completează echipa din spatele show-ului Viaţa cu Chris'.

Alături de echipa Trăsniţilor, din distribuţia serialului mai fac parte şi Cristian Simion, Isabela Iacupovici, Veronica Bâtcă, Alexandru Georgescu, Iuliana Călinescu, Alin Brancu şi Elisa Georgescu.

Eu cred că o să vă placă de mine! Sunt un personaj pitoresc şi comic, mă veţi îndrăgi pentru felul meu de a fi şi pentru situaţiile pe care, de multe ori, le provoc fără intenţie! Sincer? Merită să mă cunoaşteţi', mărturiseşte Cristian Simion.

La rândul ei, Isabela Iacupovici, cea care joacă rolul soţiei producătorului, spune că este foarte încântată să facă parte din echipa noului sitcom de la Prima.

 

Te-ar putea interesa și:

Raluca Guslicov („Trăsniții', Prima) își învață copiii să iubească adrenalina

Grig Chiroiu, Pupăză de la „Trăsniții', şi-a făcut poze cu ursul în vacanţă

Au început filmările pentru un nou sezon al serialului „Trăsniţii' (Prima TV)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare