; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Trăsniții” aniversează diseară 1.000 de episoade

31 May 2012

„Trăsniți în NATO' a luat naștere în urmă cu 9 ani și 18 sezoane. De atunci și până în prezent, cel mai longeviv sitcom românesc a cucerit milioane de telespectatori, dar nu a uitat să se reinventeze constant. Astăzi, 31 mai, de la ora 22.15, „Trăsniții' vă invită să urmăriți episodul cu numărul 1.000.

De la militărie la viața civilă, personajele au trăit povești care mai de care mai surprinzătoare. Având în palmares două Premii TVmania, și mai multe nominalizări la Categoria „Cel mai bun serial românesc', „Trăsniții' e un serial de umor „cazon, cu personaje colorate, vii, deosebite', a spus Grig Chiroiu, alis Pupăză.

Am învățat împreună și am devenit de la an la an mai profesioniști. Sperăm că ne va mai sufla vânt în pupa încă cel puțin o mie de episoade de acum înainte!', a mai spus actorul.

Ce au declarat actorii din „Trăsniții' la ceas aniversar, vedeți mai jos!

lavinia

Picture 1 of 9

Lavinia Stoica (alias Sofia) :
“La ceas aniversar, mă simt extraordinar să fiu alături de colegii mei, cu care am muncit din greu. Împreună ne-am distrat și am creat personaje pe care lumea le iubește. Episodul 1.000 înseamnă pentru mine un adevărat record, o împlinire profesională și rodul muncii noastre de echipă. Le mulțumesc din suflet fanilor noștri.”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare