; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Transformers   Megan Fox

Transformers: Războiul lor în lumea noastră

03 August 2015

Transformers - Megan FoxCu mult timp în urmă, pe planeta Cybertron, s-a iscat un război între Autoboţi, conduşi de înţeleptul Optimus Prime şi Decepticoni, conduşi de temutul Megatron.

Cauza luptelor este faptul că fiecare dintre facţiuni vrea să pună mâna pe Allspark, un talisman care conferă putere celui care îl deţine. Autoboţii duc talismanul pe Pământ, iar Decepticonii pornesc în căutarea lui şi sunt disapuşi să înrobească locuitorii Terrei după ce vor găsi Allspark-ul. Sam Witwicky (Shia LaBeouf) intră în posesia primei sale maşini şi, descoperă cu surprindere că aceasta este un Autobot deghizat care are menirea de a-l proteja întrucât viaţa lui este legată de istoria talismanului. Sam şi prietena sa, Mikaela (Megan Fox), sunt prinşi în lupta celor două grupuri de extratereştri şi concep propriul plan de salvare a omenirii.

Pelicula a fost nominalizată la Oscar pentru cel mai bun sunet, cel mai bun montaj de sunet şi pentru efecte vizuale şi a câştigat un MTV Movie Award pentru cel mai bun film.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare