; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva, editia de sambata, 4 martie 2017 (1)

Transformările de la „Te cunosc de undeva”: Carla’s Dreams, Aretha Franklin, Usher și Ileana Sărăroiu

03 March 2017

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan jurizează cea de-a treia gală “Te cunosc de undeva!” a sezonului, din care nu vor lipsi transformările, muzică live, dansul și buna dispoziție.

 Vezi galeria foto >

Ssâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă într-un personaj pe care masca și, în special, talentul l-au făcut celebru, Carla’s Dreams, și vor cânta “în oglindă” îmbrăcați cu hanoracele membrilor trupei din Republica Moldova.

Alex Vasilache va încerca un nou travesti și o va imita pe Aretha Franklin, pe care revista Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul celor mai buni cântăreți din toate timpurile.

Ruby va interpreta “Unde e Târgoviștea?”, transformată în Ileana Sărăroiu, și va cânta pentru prima dată cu taraf, în timp ce mezinul Cuza va imita o italiancă ale cărei mișcări de dans au făcut istorie chiar și la “Te cunosc de undeva!” – Rafaella Carra.

Bianca Sârbu va avea de dus la bun sfârșit un travesti foarte greu, transformată în muzicianul american Usher, Biu Marquetti va trebui să fie îndrăzneață precum Delia în videoclipul piesei “1234 (Unde dragoste nu e)”, în vreme ce Anda Adam va fi pentru o seară Katy Perry și va veni pe scena show-ului cu… parașuta.

La rândul său, Max Dragomir va face un spectacol total, transformat în Bruno Mars, în timp ce Sore va fi Pepe și va beneficia de un “corp de balet” absolut special.

În deschiderea galei, pe scenă vor urca Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, care vor cânta alături de Mario Fresh și Lino, doi tineri interpreți de a căror carieră muzicală au grijă Alex Velea si Antonia. De altfel, Alex Velea, câștigător al celui de-al cincilea sezon al show-ului, va veni sâmbătă la “Te cunosc de undeva!” împreună cu Antonia, ca să-i susțină pe Mario și Lino.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, veți afla sâmbătă, 4 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!“, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Citește și: Andrei Ștefănescu a devenit tatăl unui băiețel, Ayan Andrei

Loredana, Pink, Whitney Houston și Tinu Vereșezan vin la Te cunosc de undeva!'

FOTO. Cei 10 concurenți intră în joc, sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!'

FOTO. „Te cunosc de undeva!', din februarie la Antena 1. Cine sunt concurenții sezonului 11

Șerban Copoț a câștigat finala Te cunosc de undeva!': Mi-am dorit foarte mult să câștig'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare