; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia Vântur devine Zeița Soarelui cu ocazia Zilei Mondiale a Soarelui (3)

Transformare uimitoare pentru Iulia Vântur. A fost, pentru opt ore, Zeița Soarelui: „Eu sunt dependentă de soare”

22 June 2021

Pe 21 iunie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Soarelui, Iulia Vântur a acceptat invitația echipei proiectului 'Transformări radicale by Jovsky Studio' de a intra în rolul Zeiței Soarelui.

O mare iubitoare de soare și de cer senin, Iulia Vântur, vedeta din România care a bătut recorduri impresionante în India cu vocea ei, a răspuns cu entuziasm invitației comune a hair-stylistului Adrian Perjovschi, stilistei Eniko Szanto, fotografului The Storyalist, make-up artistului Andra Manea de a sărbători solstițiul de vară, ce marchează începutul verii astronomice, printr-un shooting special într-o locație cât mai aproape de cer, la etajul 21 al hotelului cel mai înalt de la KM 0 al Bucureștiului.

 Vezi galeria foto >

Fără soare, fără lumină nu există viață. Eu sunt dependentă de soare, mă încarc cu energie, cu o stare de bine când văd soarele.

Soarele vindecă, înseamnă speranță și lumină, iar după această pandemie, după atâția nori grei, care ne-au ținut în case, apariția soarelui este exact ceea ce aveam nevoie. Mă bucur că echipa mea minunată a ales să mă identifice cu zeița soarelui', m-am simțit luminoasă, plină de energie pozitivă.

M-am lăsat cu încredere, pe mâna echipei proiectului de transformări, coordonate de hair stylistul Adrian Perjovschi, cu care lucrez de la începutul carierei mele, a fost o experiență de aur. Sper să vă aducă și vouă o stare de bine!', a mărturisit Iulia Vântur după 8 ore de joacă de-a soarele în apartamentele hotelului cu cea mai frumoasă priveliște urbană, în care s-au cazat de-a lungul vremii personalități precum Lenny Kravitz, Patricia Kaas, Luciano Pavarotti, Joe Cocker, Jose Carreras Bill Gates sau Regina Sofia a Spaniei.

Cu o bijuterie de coroană aurie, cu raze strălucitoare cu aplicații din pietre, creată special pentru Zeița Soarelui întruchipată de Iulia Vântur, hair-stylistul de top Adrian Perjovschi a creat o coafură care să pună în valoare personajul propus:

„Am ales pentru Iulia o coafură cât mai curată și simplă, cu waves-uri largi, pentru că așa aveau zeițele părul, pe jumătate prins și lăsat desfăcut pe spate. Accentul coafurii a fost dat de coroana fabuloasă creată special pentru ea la care am adăugat în partea de sus a părului reflexe aurii și curgătoare din vopsea. Iulia este o femeie foarte frumoasă și parcă făcută să fie Zeiță, așa că personajul s-a conturat foarte natural și fiecare element a completat întregul ansamblu de aur.', a explicat Adrian Perjovschi, inițiatorul proiectului 'Transformări radicale by Jovsky Studio'.

Pentru a atașa frumuseții naturale a Iuliei Vântur strălucirea de zeiță, make-up artistul Andra Manea a folosit tehnici și culori clasice, la care a adăugat și câteva tente aurii:

„Machiajul Iuliei de zeiță este unul clasic, atemporal, la care am inserat elemente de actualitate, aflate în trendurile actuale. Tenul luminos, fresh, neîncărcat, cu acoperire punctuală doar local, sprâncene naturale stilizate ascendent, cât și nuanțele de auriu de pe pleoape sunt câteva elemente prezente în machiajul de zeița a soarelui', și-a explicat Andra Manea conceptul de machiaj.

Credite proiect „Transformări radicale by Jovsky Studio', shooting special de Ziua Mondială a Soarelui:

  • Hair-stylist și coordonator de proiect: Adrian Perjovschi
  • Fotograf: The Storyalist
  • Make-up artist: Andra Manea
  • Stilist: Eniko Szanto
  • Locație: Hotel Intercontinental București
  • Bijuterii: studio6jewels
  • Proiect: Talentivity
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare