; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Transformare spectaculoasă a concurenților la petrecerea Survivor România

Transformare spectaculoasă a concurenților la petrecerea „Survivor România”

27 May 2021

Daniel Pavel a anunțat că vor urma câteva schimbări în formula de la „Survivor România'. Echipele Războinicii și Faimoșii vor fi unificate, a anunțat în urmă cu câteva zile prezentatorul emisiunii de la Kanal D.

Telespectatorii show-ului de la Kanal D au aflat, zilele trecute, de la Daniel Pavel că va avea loc unificarea echipelor, competiția fiind pe ultima sută de metri. Cu această ocazie, scrie kanald.ro, concurenții rămași în joc pentru marele premiu de la „Survivor România' au avut parte de un moment pe care nu-l vor uita prea curând. Ei s-au prezentat unul în fața celuilalt îmbrăcați ca în vremurile bune, când nu plecaseră încă în Republica Dominicană și se bucurau de conform și lux.

Urmează momentul unificării la „Survivor România', sezonul al doilea. O etapă nouă pentru voi, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit. După care veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp.

Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală.

Pentru fete – veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați.

Băieți, și voi veți avea ocazia să vă aranjați părul, barba. După această pregătire, vă veți îmbrăca în haine frumoase și veți începe seara cu un „Cocktail Party', unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe', a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, potrivit sursei citate.

Astfel, concurenții vor avea parte de o experiență de-a dreptul memorabilă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

În ediția de astăzi, joi, 27 mai 2021, Faimoșii și Războinicii vor avea ocazia să interacționeze mai mult ca niciodată și deja se formează noi bisericuțe.

 Vezi galeria foto >

Sursa foto: Capturi ecran, instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare