Homepage  / Vedete străine

Transformare radicală pentru fiica mijlocie a lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck. Adolescenta și-a schimbat numele și look-ul deopotrivă

Transformare radicală pentru fiica mijlocie a lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck. Adolescenta și-a schimbat numele și look-ul deopotrivă
7

de Cătălina Matei,

Jennifer Garner și-a înmormântat tatăl în weekend-ul trecut, iar la funeralii au participat familia și prietenii apropiați. Printre ei, s-a regăsit și fiica cea mijlocie a lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck, care s-a prezentat, pentru prima dată, cu un alt nume: Fin.

Seraphina Rose Affleck are 15 ani și este cea de-a doua fiică a lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck, iar la înmormântarea bunciului său s-a prezentat pentru prima dată cu un nume de băiat: Fin.

De altfel, și țunta ei a fost una băiețească. Îmbrăcată într-un costum negru, elegant, pe care l-a asortat cu o cămașă albă, tânăra care a adoptat și o schimbare de look, având părul tuns periuță, s-a prezentat drept Fin atunci când a rostit un verset din biblie la congregația unei biserici din Charleston, Virginia de Vest.

De ceva timp încoace, în mai toate fotografiile surprinse de paparazzi, Seraphina apare în haine băiețești, la fel ca și sora sa vitregă, Emme, fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Antony.

Transformare radicală pentru fiica mijlocie a lui Jennifer Garner și a lui Ben AffleckIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bună. Numele meu este Fin Affleck”, și-a început adolescenta discursul, după care a citit un verset: „Mai bine puţin, dar cu dreptate, decât mari venituri cu nedreptate!”.

Ceremonia, care a fost transmisă live pe Facebook, a avut loc pentru tatăl lui Jennifer Garner, William Jack Garner, care s-a stins din viață săptămâna trecută, la vârsta de 85 de ani, potrivit Hello!.

Într-un mesaj postat pe Instagram, actrița a dezvăluit că tatăl ei „s-a stins din viață în pace”, fiind înconjurat de familie.

Am fost cu el, am cântat Amazing Grace în timp ce ne părăsea”, a mărturisit actrița din „Elektra”, continuând: „În timp ce moartea unui bărbat de 85 de ani, care a trăit o viață minunată, frumoasă, nu este o tragedie, durerea este inevitabilă, așteptând la colț”, a mai scris actrița.

Suntem recunoscători pentru etica sa, pentru puterea lui de conducere și credință”, a mai adăugat Jennifer Garner, care nu a ratat ocazia de a le mulțumi și celor care l-au îngrijit pe tatăl ei în ultimele luni de viață.

Sunt atât de multe lucruri de spus despre tatăl meu. Eu și surorile mele nu vom înceta niciodată să vorbim despre cât de minunat a fost. Astăzi, însă, vreau să împărtășesc cu voi aceste amintiri atât de plăcute pentru noi. A fost un bărbat extraordinar, un tată și un bunic minunat”, a mai adăugat ea.

Ben Affleck și Jennifer Garner au trei copii împreună

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Daredevil” și au început să se întâlnească la scurt timp. Actrița a fost căsătorită anterior cu Scott Foley, căsătoria lor durând din 2000 până în 2004.

La doar un an distanță, mai exact în 2005, Jennifer Garner s-a căsătorit cu Ben Affleck, devenind părinți în același an, atunci când s-a născut Violet. Ulterior, în 2009 și 2012 au venit pe lume și Seraphina și Samuel.

Cu toate acestea, cei doi au întâmpinat probleme în cuplu, iar în anul 2015 și-au anunțat despărțirea, urmând ca trei ani mai târziu să divorțeze oficial.

În 2022, Ben Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, iar gemenii acesteia din mariajul cu Arc Antony se înțeleg de minune cu copiii actorului pe care îi are împreună cu Jennifer Garner.

Ei au așa multe sentimente, sunt adolescenți, însă totul merge foarte bine până acum. Ceea ce sper eu să cultiv în noua noastră familie este un parteneriat – copiii lui să aibă un aliat în mine, iar ai mei unul în el, cineva care-i iubește cu adevărat și care ține la ei, dar care poate avea o perspectivă diferită și care mă poate ajuta să văd lucruri pe care nu le văd, deoarece sunt prea legată emoțional”, declara Jennifer Lopez toamna trecută, într-un interviu pentru Vogue despre ralția dintre copiii săi și cei ai lui Ben Affleck.

Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton