; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Trainspotting” ar putea avea un spin off centrat pe personajul Begbie, rol interpretat de Robert Carlyle

„Trainspotting” ar putea avea un spin-off centrat pe personajul Begbie, rol interpretat de Robert Carlyle

21 March 2017

După ce a scos un scor bun la box office-ul britanic și a avut un demaraj încurajator în Statele Unite, „T2 Trainspotting', care a avut premiera la noi pe 24 februarie, ar putea continua cu un nou film.

Robert Carlyle

În 2016, Irvine Welsh, cel care a scris scenariile de la cele două „Trainspotting', a mai mărit încă o dată universul băieților din Edinburgh. După cartea „Trainspotting' (1993), urmarea „Porno' (2003) și prequel-ul „Skagboys' (2012), un spin-off a intrat în librării – „The Blade Artist'.

Volumul se concentrează pe personajul Begbie și pe aventurile sale după ieșirea din închisoare.

Dacă ar fi după Robert Carlyle, actorul care-l interpretează pe Begbie în „Trainspotting', s-ar face imediat un film după carte.

În schimb, regizorul Danny Boyle nu e sigur că ar prelungi povestea fără ceilalți băieți. Întrebat de Hollywood Reporter, răspunsul lui Boyle a fost mai degrabă sceptic:

„Cred că lui Robert Carlyle i-ar plăcea să facă filmul și că este foarte atașat de personajul său. Dar nu s-ar putea numi «T3» pentru că, chiar dacă apar și celelalte personaje, aceste intervenții sunt foarte scurte. Este povestea unui singur erou. Un spin-off…'.

Pe când lui Danny Boyle i-ar plăcea mai degrabă o peliculă cu toți cei patru:

„Nu știu ce să zic. Eu îi iubesc pe toți cei patru protagoniști. E drept că toată lumea a luat prima parte ca fiind filmul lui Renton, dar nu și eu, chiar dacă el pare că domină povestea datorită vocii lui din off. Eu l-am considerat întotdeauna un film al tuturor și nu renunț la acest fapt'.

Să înțelegem că ar lăsa pelicula „The Blade Artist' pe mâinile altui regizor? Sau poate ar face un scenariu cu toți cei patru fără să se îndepărteze prea mult de cartea lui Irvine Welsh?…

Ceea ce e sigur e că lui Robert Carlyle i-ar plăcea foarte mult să se reîntâlnească cu personajul său mustăcios.

„The Blade Artist' povestește cum Begbie a emigrat în Statele Unite după ce și-a rezolvat problemele cu alcoolul și violența. Și-a întemeiat o nouă familie și, în mod surprinzător, a devenit un mare artist al sculpturii moderne. Dar moartea primului său fiu îl aduce din nou în Scoția.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare