; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Reminescentele Trecutului

A apărut trailerul filmului „Reminiscențele trecutului”, noua poveste în care îi vom vedea pe Hugh Jackman și Rebecca Ferguson

07 June 2021

Filmul „Reminiscențele trecutului' (2021), care se va lansa pe ecranele din România pe 18 august, se anunță una dintre cele mai interesante premiere ale verii, nu doar prin subiectul captivant și prin distribuția de clasă, ci și prin atmosfera sa enigmatică. 

 

Pe Hugh Jackman și Rebecca Ferguson i-am mai văzut împreună în „Omul spectacol' (2017), film câștigător al unui Glob de Aur și nominalizat la Oscar (pentru cel mai bun cântec original, „This Is Me'). În acest nou „Reminiscențele trecutului', Hugh Jackman joacă rolul lui Nick Bannister, un detectiv particular cu o abilitate neobișnuită.

Într-o lume nostalgică, „orientată spre trecut pentru că prezentul și viitorul nu-i mai oferă decât violență', el investighează trecutul clienților săi, ajutându-i să-și recupereze cele mai prețioase amintiri.

Când o întâlnește însă pe frumoasa și misterioasa Mae (Rebecca Ferguson), o clientă cu totul deosebită, Nick devine obsedat de cazul ei și detectează o conspirație de proporții în spatele dispariției femeii. 

Filmul are mister, suspans, dar și datele unei emoționante povești de dragoste, o rescriere contemporană a mitului lui Orfeu și Euridice, vorbind despre puterea, dar și despre iluziile și fragilitatea iubirii.

Pe lângă toate acestea, „Reminiscențele trecutului' beneficiază de o atmosferă impresionantă, care ne trimite cu gândul la clasicele filme noir, dar și la producții SF de referință, precum „Vânătorul de recompense 2049' sau „Westworld'.

De altfel, asemănările stilistice cu celebrul serial HBO nu sunt deloc întâmplătoare. „Reminiscențele trecutului' este regizat de Lisa Joy, care a creat serialul „Westworld' împreună cu Jonathan Nolan și care debutează aici în lungmetraj. 

Filmul beneficiază de o distribuție prestigioasă și compozită. Hugh Jackman și Rebecca Ferguson reușesc aceeași excelentă comunicare pe care au avut-o și în „Omul spectacol'.

Li se alătură, printre alții, cunoscuții Thandie Newton („Solo: A Star Wars Story') și Cliff Curtis („Furios și iute: Hobbs & Shaw'). De asemenea, o vom întâlni pe generic pe Marina de Tavira (lansată în celebrul „Roma').

Regizoarea și scenarista Lisa Joy reface aici în bună parte echipa cu care a lucrat la remarcabila producție „Westworld'. Printre aceștia se află directorul de imagine Paul Cameron, designerul de producție Howard Cummings, editorul Mark Yoshikawa, compozitorul Ramin Djawadi și designerul de costume Jennifer Starzyk.

 

Până la premiera de pe ecranele românești din 18 august, puteți urmări aici trailerul acestui film de o frumusețe și un mister ieșite din comun:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare