; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

House of Cards

TRAILER. Ultimul sezon „House of Cards” va fi disponibil din toamnă pe Netflix

05 March 2018

Claire Underwood (Robin Wright) preia controlul Biroului Oval în ultimul sezon al cunoscutului serial „Culisele puterii' / „House of Cards', care va putea fi vizionat pe Netflix din toamna acestui an.

 

În anul 2013, „House of Cards' a devenit primul serial original online și a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru „Outstanding Directing for a Drama Series'. „House of Cards' a fost nominalizat la șase premii Globurile de Aur și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii, un premiu AFI, patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA, patru nominalizări la premiile Producers Guild, două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Actorii Diane Lane și Greg Kinnear s-au alăturat distribuției din ultimul sezon al serialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver în cel de-al șaselea și ultim sezon al producției originale.

 

Serialul „House of Cards' este produs de studiourile MRC (studiourile din spatele seriei Netflix „Ozark') și este prima producție originală Netflix. Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Michael Dobbs și Andrew Davies.

 

Puteți vedea aici trailer-ul noului sezon „House of Cards':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare