; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TOSOTW_6

TRAILER. Ultimul film al lui Orson Welles, „The Other Side of the Wind”, va putea fi văzut pe Netflix

30 August 2018

La 40 de ani de la începutul producției, filmul legendarului regizor Orson Welles, „The Other Side of the Wind', va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția și putea fi văzut pe Netflix și în cinematografele selectate începând cu 2 noiembrie.

 Vezi galeria foto >

În 1970, legendarul Orson Welles („Citizen Kane') a început să lucreze la ultimul său film, din a cărui distribuție făceau parte John Huston, Peter Bogdanovich, Susan Strasberg și Oja Kodar, partenera lui Welles. Din cauza problemelor financiare, producția s-a întins pe parcursul mai multor ani, iar filmul a devenit cunoscut fără a fi finalizat sau lansat. Materialele realizate la acea vreme au fost depozitate într-un spațiu din Paris până în primăvara anului 2017, când producătorii Frank Marshall (care a lucrat împreuna cu Welles la acest film) și Filip Jan Rymsza și-au unit forțele pentru a finaliza filmul la 40 de ani de la începutul filmărilor.

Din echipa care a transformat viziunea lui Orson Welles în realitate au mai făcut parte Michel Legrand (câștigător al Premiului Oscar) și Bob Murawski. Filmul spune povestea regizorului J. „Jake' Hannaford (Huston), care se întoarce în L.A. după o lungă perioadă în Europa și care își propune să lanseze filmul revenirii sale. „The Other Side of the Wind' este testamentul artistic al legendarului Orson Welles, un maestru incontestabil, dar și un film care cucerește prin faptul că redă o eră fascinantă a cinematografiei.

Puteți vedea aici trailerul „The Other Side of the Wind':

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare