; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TRAILER. Serialul „Aventura” începe luna aceasta la HBO 3 și HBO

TRAILER. Serialul „Aventura”, cu Dominic West și Ruth Wilson, începe luna aceasta la HBO 3 și HBO

11 July 2017

Primul sezon al serialului „Aventura' / „The Affair' produs de Showtime va avea premiera în România la HBO 3 și HBO pe 18 iulie, respectiv 19 iulie.

Este povestea lui Noah Solloway (Dominic West) și a lui Alison Bailey (Ruth Wilson). Într-o zi de la începutul verii, Noah, bărbat însurat și tată devotat celor patru copii, o cunoaște pe Alison, o femeie căsătorită care plânge moartea recentă a copilului ei. De la prima privire schimbată, iubirea dintre ei e instantanee și reciprocă. Cei doi vor începe o relație adulterină care le va distruge căsniciile și va avea consecințe dramatice pentru fiecare din membrii familiilor lor…

Serialul „Aventura' a avut premiera în State, la Showtime, în 2014, iar anul acesta a ajuns la sezonul al patrulea (a cărui dată de difuzare nu a fost încă stabilită). A câștigat de-a lungul timpului trei Globuri de Aur:

  • pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar – Maura Tierney,
  • pentru cel mai bun serial și
  • pentru cea mai bună actriță – Ruth Wilson.

În România, serialul va avea premiera la HBO 3 pe 18 iulie 2017, când vom putea vedea primele două episoade de la ora 21.00, iar a doua zi, pe 19 iulie, la HBO, de la ora 16.30, tot primele două episoade.

La HBO 3, sezonul 1 se va termina pe 15 august, iar pe 22 august, în aceeași formulă – câte două episoade difuzate pe seară, va începe sezonul al doilea.

Puteți vedea aici trailer-ul primului sezon al serialului „Aventura':

CITEȘTE ȘI:

Joshua Jackson s-a cuplat cu Ruth Wilson, colega din „The Affair'?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare