; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

John Wick 3

Trailer. Scenariul pentru „John Wick 3” este în lucru

26 May 2017

Poate credeați că John Wick nu mai are nicio șansă. Ei bine, regizorul Chad Stahelski are altă părere: scenariul pentru cea de-a treia parte a aventurilor eroului interpretat de Keanu Reeves este deja în lucru, anunță comingsoon.net.

Într-un interviu pentru „Collider', regizorul Chad Stahelski a declarat: „Suntem deja la jumătatea noii povești. Nu știu cât de repede ne vom mișca. Dar dacă nu vom fi gata la sfârșitul acestui an, probabil că vom demara producția la începutul anului viitor'.

L-am lăsat pe John Wick (Keanu Reeves), în partea a doua a aventurilor ucigașului profesionist, într-o situație destul de incomodă: exclus din ghilda asasinilor și cu toți vânătorii de recompense pe urmele lui. Pe lîngă Keanu Reeves, care deține rolul principal, din distribuție mai fac parte: Common, Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Ruby Rose, Lance Reddick, Bridget Moynahan, Franco Nero, John Leguizamo, Ian McShane.

În schimb, regizorul Chad Stahelski, chiar dacă s-a declarat „superimplicat' în proiect, nu știe sigur dacă va mai regiza.

Puteți vedea aici trailer-ul pentru „John Wick 3':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare