; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Untitled

TRAILER. „Pierduți în spațiu”, noul serial de la Netflix, vine în aprilie

08 March 2018

Netflix lansează trailerul serialului „Pierduți în spațiu' / „Lost in Space', care va avea lansarea globală pe 13 aprilie, la 50 de ani de la difuzarea pe TV a seriei SF cu același nume.

 

Noul serial original Netflix, „Pierduți în spațiu, este o reinterpretare modernă a seriei SF din anii ‘60. Cu 30 de ani în viitor, colonizarea în spațiu devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să înceapă o viață nouă într-o lume mai bună. Atunci când coloniștii sunt întorși din drumul spre noua lor casă, aceștia sunt nevoiți să creeze alianțe noi și să lucreze împreună pentru a putea supraviețui într-un mediu străin, care este periculos și aflat la ani lumină de la destinația lor inițială. În călătorie, li se mai alătură doi străini, reuniți de împrejurări și de abilitatea lor comună de a înșela. Este vorba despre carismaticul și manipulatorul Dr. Smith (Parker Posey) și despre Don West (Ignacio Serricchio), un muncitor iscusit care nu ar fi intenționat să se alăture coloniei sau să se prăbușească pe o planetă pierdută.

Din distribuția serialului fac parte TOBY STEPHENS (Black Sails, Die Another Day) în rolul lui John Robinson și MOLLY PARKER (House of Cards, Deadwood) în rolul lui Maureen Robinson. În rolul copiilor joacă TAYLOR RUSSELL (Falling Skies) – Judy, MINA SUNDWALL (Maggies Plan, Freeheld) – Penny și MAX JENKINS (Sense8, Betrayal), care îl interpretează pe Will Robinson.

Noul serial Netflix este produs de Legendary Television și este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless (Dracula Untold, Last Witch Hunter). Zack Estrin (Prison Break) este producătorul executiv al serialului. Producția a fost creată de Irwin Allen.

 

Puteți vedea aici trailer-ul serialului „Pierduți în spațiu':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare