; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Handmaid

Trailer. Pentru sezonul al treilea al serialului „Povestea slujitoarei” va trebui să mai așteptăm

13 February 2019

Cel de-al treilea sezon al serialului de la Hulu „Povestea slujitoarei' / „The Handmaid’s Tale' (2017) va ajunge pe micile ecrane abia în iunie.

Platforma americană Hulu a fixat data premierei sezonului al treilea din „Povestea slujitoarei' pentru miercuri 5 iunie. Cele 13 episoade vor fi online câte unul în fiecare săptămână, miercurea. În România, serialul va fi difuzat, ca și până acum, de HBO, cel mai probabil o dată cu premiera mondială.

În raport cu anii precedenți, premiera noului sezon, care era de obicei în aprilie, a fost decalată. Asta înseamnă că pierde eligibilitatea la Emmy Awards 2019, păstrându-se pentru anul viitor. Poate e doar o strategie pentru a evita tsunamiul de la premii care e așteptat din partea ultimului sezon din „Urzeala tronurilor'? Absolut deloc, dacă ar fi să ne luăm după declarația responsabilului cu producțiile originale de la Hulu, Craig Erwich: „Vrem să lăsăm suficient timp serialului pentru a-și menține calitatea. Primele două episoade sunt absolut spectaculoase', a recunoscut acesta la Television Critics Association Tour.

Primul teaser al sezonului a fost difuzat la SuperBowl:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare