Homepage  / Filme Online / Vedete străine

De la Cenușăreasa la Pamela Anderson! A apărut trailerul miniseriei „Pam & Tommy”, cu Sebastian Stan și Lily James

De la Cenușăreasa la Pamela Anderson! A apărut trailerul miniseriei „Pam & Tommy”, cu Sebastian Stan și Lily James

de Cătălina Matei,

Cunoscută publicului larg datorită rolului din „Cenușăreasa”, actrița Lily James schimbă registrul total în miniseria Hulu „Pam & Tommy”, unde o interpretează pe Pamela Anderson. Partenerul ei din noua producție este actorul de origine română Sebastian Stan, iar din trailerul recent lansat se vede cât de bine și-au intrat în roluri.

https://www.youtube.com/watch?v=iQqzMMNrQQI&t=73s&ab_channel=Hulu

Miniseria „Pam & Tommy” are 8 episoade și prezintă scandalul declanșat după ce o casetă video de aproape o oră cu scene intime între Pamela Anderson și soțul ei, Tommy Lee, a fost furată de un fost angajat și făcută publică. Ulterior, cei doi au încercat să oprească difuzarea materialului și au spus că nu era vorba despre scene de sex, ci doar despre imagini din vacanță cu ei goi, dar au renunțat la acțiunea judecătorească după apariția online a imaginilor. Când caseta a fost repusă, ulterior, la dispoziția abonaților de pe anumite site-uri web, traficul obișnuit s-a triplat.

Rob Siegel și DV DeVincentis semnează scenariul miniseriei „Pam & Tommy”, regizată de Craig Gillespie („I, Tonya”). Producția explorează, de asemenea, pe lângă celebrele casete sexuale ale cuplului, și subiecte sensibile, precum abuzul conjugal. Nici Pamela Anderson, nici Tommy Lee nu sunt implicați în serial, care îi are ca producători executivi pe Seth Rogen și Evan Goldberg.

Din distribuția „Pam & Tommy” mai fac parte Seth Rogen, Nick Offerman, Andrew Dice Clay și Taylor Schilling. „Pam & Tommy” va avea premiera pe 2 februarie, pe Hulu.

Și-a ras sprâncenele ca să arate ca Pamela Anderson

Dincolo de machiajul special, pentru a semăna cât mai bine cu actrița din „Baywatch”, Lily James și-a ras sprâncenele pentru miniseria „Pam & Tommy”. De altfel, Barry Lee Moe, directorul de make-up și hair al miniseriei, a declarat pentru Variety că întregul proces de machiaj și coafură al lui Lily dura între 3 și 5 ore, în fiecare dimineață, înainte de începerea filmărilor.

„Am ajuns să folosim 25 de peruci, până la urmă. Toți, de la Seth Rogen la Nick Offerman, chiar și Taylor Schilling, au purtat peruci pentru a se transforma în personaje”, a mai povestit Moe pentru aceeași publicație menționată mai sus.

Singurul care nu a purtat perucă în „Pam & Tommy” a fost Sebastian Stan. Actorul de origine română și-a lăsat părul să crească, l-a vopsit și l-a tratat cu o mască specială.

Citește și

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton