; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TRAILER: Netflix lansează drama „The Innocents”. Toate episoadele vor fi disponibile exclusiv pe Netflix din 24 august

19 April 2018

Platforma Netflix a anunțat că drama „The Innocents' va avea premiera pe data de 24 august. „The Innocents' este produs de New Pictures (Marea Britanie), companie condusă de Charlie Pattinson, Elaine Pyke şi Willow Grylls.

 

Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, iar June descoperă că are abilitatea incredibilă de a-și schimba corpul.

În timp ce încearcă să controleze această nouă putere, un profesor misterios le dezvăluie faptul că June nu este singura care trece prin experiența ieșită din comun. În plus, acesta promite că va găsi un remediu pentru June și că va reuși să o readucă alături de mama ei, care o părăsise în urmă cu trei ani.

Pe măsură ce călătoria lor devine din ce în ce mai periculoasă, iubirea care îi leagă pe Harry și pe June este testată până la un punct limită, când cei doi se confruntă cu o alegere dificilă: să lupte în continuare pentru visul lor sau să accepte faptul că viețile lor s-au schimbat și că e momentul să riște totul.

Din distribuţia serialului fac parte actorii Sorcha Groundsell („Clique, „Iona, „Sleeping Lions), Percelle Ascott („Wizard vs. Aliens, „The Weekend Movie) şi Guy Pearce („L.A. Confidential, „Memento, „The Kings Speech).

Puteți viziona aici primul trailer al serialului „The Innocents':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare