Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Metropolitan Museum of Art

TRAILER. Miley Cyrus se alătură distribuției serialului „Black Mirror”, produs de Netflix

16 May 2019

Netflix a lansat primul trailer pentru noul sezon al serialului „Black Mirror şi a anunţat când va avea premiera. În plus, printre actorii din distribuţie se numără Miley Cyrus şi Andrew Scott. 

„Black Mirror/Oglinda Neagră revine la Netflix cu sezonul cinci, care va avea premiera pe 5 iunie. Noul capitol va avea trei episoade, iar protagonişti vor fi Miley Cyrus, Andrew Scott („Fleabag) şi Anthony Mackie („Avengers: Endgame).

Din distribuţie mai fac parte Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport şi Ludi Lin. 

„Black Mirror/Oglinda Neagră este o antologie care pătrunde în nesiguranţa noastră colectivă legată de lumea modernă, în care fiecare episod este o poveste inteligentă, plină de suspans, care explorează teme ale tehno-paranoiei contemporane şi care conduce spre concuzii de cele mai multe ori tulburătoare şi de neuitat. Fără îndoială, tehnologia a schimbat toate aspectele vieţii noaste; în fiecare casă; pe fiecare birou; în fiecare mână – un ecran cu plasmă; un monitor; un Smartphone – o Oglindă Neagră prin care se reflectă către noi existenţa noastră din secolul XXI.

Seria este creată şi scrisă de Charlie Brooker şi produsă de Brooker şi Annabel Jones.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare