; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Transformania

Trailer „Hotel Transylvania 4”: Șoc și groază! Monștrii se transformă în oameni!

18 May 2021

Cea de-a patra parte a seriei animate de la Sony Pictures, „Hotel Transylvania: Transformania', va avea premiera pe 23 iulie 2021. După succesul monstruos al animației „Hotel Transylvania 3', care a încasat 528 de milioane de dolari la box office, un al patrulea film a fost comandat imediat de Sony Pictures Animation.

Datorită celei de-a treia părți, care a avut premiera în 2018, franciza a depășit miliardul de dolari la încasări, confirmând astfel apetitul publicului pentru aventurile moderne ale lui Dracula și ale găștii sale de ciudați.

Pentru cea de-a patra parte, regizorul Genndy Tartakovsky a cedat locul duo-ului Derek Drymon – Jennifer Kluska, autorii scurtmetrajului „Monster Pets: A Hotel Transylvania Short Film' (2021), plasat în universul seriei „Hotel Transylvania'. Cei doi sunt mai vechi în industria aminației, dar acesta este primul lor lungmetraj.

În „Hotel Transylvania: Transformania', Dracula va avea de înfruntat poate cea mai mare problemă din îndelungata sa viață! Van Helsing a pus la punct un dispozitiv care ar putea transforma oamenii în monștri, iar Johnny, care încă face eforturi pentru a fi acceptat de socrul său vampir, se va transforma într-un soi de dragon. Dar inovatorul aparat are niște efecte adverse neașteptate: el e capabil să transforme și monștrii în oameni!

Lucru care, evident, se va și întâmpla foarte curând generând o serie de întâmplări care de care mai amuzante. Așa cum se poate vedea și în trailer-ul animației pe melodia „How You Like That', a sud-coreencelor de la Blackpink.

Cum se va termina această nouă poveste, vom vedea din 23 iulie, în cinematografe.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare