; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mortal E

TRAILER. După „Stăpânul inelelor”, Peter Jackson produce „Mașinării infernale”

11 June 2018

Noua producție a lui Peter Jackson, „Mașinării infernale' / „Mortal Engines' (adaptarea romanului SF omonim scris de Philip Reeve, prima din cele patru ale seriei), are un trailer care ne duce cu gândul la „Mad Max' și „Castelul umblător al lui Howl'.

După ce-am văzut un mic teaser, iată că a apărut și trailer-ul lungmetrajului „Mașinării infernale', adaptarea seriei young adults a lui Philip Reeve, în regia lui Christian Rivers, artist specializat în efecte vizuale care a făcut carieră pe lângă Peter Jackson. Realizatorul seriei „Stăpânul inelelor' este producătorul proiectului, după un scenariu scris de el alături de Fran Walsh și Philippa Boyens.

 

Povestea din „Mașinării infernale' este plasată la mii de ani în viitor, după ce civilizația umană, așa cum o cunoaștem acum, a fost distrusă de un eveniment cataclismic, iar oamenii s-au adaptat la un alt fel de viață. Gigantice orașe mobile parcurg acum Terra atacând fără milă orașele mai mici. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), originar din Curtea Inferioară a marelui oraș Londra, se luptă pentru supraviețuire după ce s-a întâlnit cu periculoasa Hester Shaw (Hera Hilmar).

Chiar dacă dialogurile nu sclipesc de originalitate, primele imagini promit un divertisment vizual impresionant: cu ambianța sa postapocaliptică și orașele mobile, „Mașinării infernale' evocă seria „Mad Max' și filmele lui Hayao Miyazaki (mai ales „Castelul umblător al lui Howl'). Deasemenea, Peter Jackson mizează pe unul dintre actorii din dubla sa trilogie, Hugo Weaving (Elrond). În schimb, duo-ul principal e format din actori mai puțin cunoscuți: suedeza Hela Hilmar și Robert Sheehan (care-a mai jucat în serialul „Misfits').

„Mașinării infernale' va avea premiera în România pe 14 decembrie 2018.

Puteți vedea aici trailer-ul:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare