; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poveste de dragoste_poster oficial600 400

Trailer: Dragoș Bucur și Raluca Aprodu, în „Poveste de dragoste”

14 September 2015

Dragoș Bucur este un violonist promițător în căutarea‎ unei iubiri pentru o viață în „Poveste de dragoste', cel mai recent film al Cristinei Iacob („#Selfie').

Spectatorii din România vor avea ocazia de a-l vedea pe Dragoș Bucur într-un rol diferit de tot ce a jucat până acum: Sebastian, personajul interpretat de actor, este un tânăr frumos, talentat, cu pasiune pentru muzică și vioară. Deși la prima vedere este un tip sensibil, în Sebastian se ascunde un bărbat puternic, capabil să facă tot ce îi stă în putință pentru a își salva povestea de iubire.

Poveste de dragoste_poster oficial

„Este acel tip de personaj pe care îl joci o dată-n viață. De obicei mi se oferă roluri în care sunt destul de dur și în nici un caz nu mi s-a cerut să fiu pe latura sensibilă sau artistică', spune Dragoș Bucur despre rolul său.

Pentru acest rol, Dragoș a luat lecții de vioară și s-a lăsat pe mâna stiliștilor pentru a apărea în fața spectatorilor cu o nouă înfățișare:

„Am avut părul lung și aproape la fel de lung ca personajul din film în anul întâi de facultate. Au trecut mulți ani de atunci dar ceva-ceva parcă mi-am amintit', spune acesta.

Și-și amintește și de niște tentative de a învăța să cânte la vioară: „Când aveam 10 ani, una dintre vecinele mele care avea o vioară, s-a gândit să îmi facă un bine și să mă învețe să cânt. Cred că a durat vreo 30 de minute perioada în care am învățat să cânt la vioară, după care toată lumea și-a dat seama că nu am nici o șansă. Pentru acest film am avut aproape o lună la dispoziție, am lucrat cu un profesor care m-a ajutat foarte mult și am descoperit că îmi place mult vioara. Am descoperit că îmi place mult mai mult decât orice instrument de muzică clasică. Vioara are un tip de sonoritate pe care nu îl descoperisem'.

În România, „Poveste de dragoste' va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Trailerul filmului:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare