; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea banica

Tragica poveste de viață a Andreei Bănică. Artista face mărturisiri cutremurătoare. A rămas orfană în decurs de doi ani

13 April 2021

În umbra luminilor reflectoarelor, viața este la fel de dură și pentru artiști. Andreea Bănică (42 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care și-a pierdut părinții și s-a trezit singură pe lume.

Ambii părinți ai artistei s-au stins până când Andreea a împlinit 23 de ani. Pierderea părinților a avut loc chiar în momentele în care Andreea era pe culmile succesului în cariera sa muzicală. 

Primul care a murit a fost tatăl Andreei, în 2001, în urma unui accident. 

 „Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă. Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată', a mărturisit solista, în emisiunea La cină', de la Digi 24.

Andreea Bănică, marcată de ultimii ani de viață ai tatălui ei

Din păcate, în ultimii ani din viață, tatăl Andreei a căzut în patima alcoolului, iar problemele financiare s-au accentuat.

Eu am avut o problemă, mama mea nu era așa de caldă, iubitoare, eu vorbeam mai mult cu tata. Eu cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală, nu cu mama. După ce tata s-a pensionat pe caz de boală și a deschis un magazin unde vindea diverse, a avut probleme și a pierdut magazinul. Atunci a căzut în patima băuturii. Am suferit mult, pentru că el nu nici nu avea voie sa bea alcool, avea diabet. Devenea nervos, recalcitrant. Erau certuri mari în familie. Ar fi avut nevoie de ajutor specializat atunci', a mai povestit solista.

 

„Mama a fost primul caz de cancer esofagian la o femeie, în România'

Peste doar doi ani, în 2003, mama solistei avea să moară și ea de cancer esofagian.

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei', a mai povestit artista, în lacrimi.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare