; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tragedie în familia Stallone! Fiul actorului, Sage, a murit

14 July 2012

Sylvester Stallone trăiește o tragedie, după ce fiul său, Sage, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit fără suflare vineri în locuința sa din Hollywood, scrie tmz.com. Conform avocatului familiei Stallone, Sage era „senin și avea mai multe proiecte în lucru'. Tot avocatul a fost cel care a declarat că fiul actorului din „Rocky' nu era depresiv.

„(Sage) era plin de viață, era o persoană minunată. Ultima dată când am vorbit cu el a fost acum câteva zile, când zicea că se va căsători și avea o mulțime de lucruri în lucru. Părea foarte entuziasmat. Nimic nu indica faptul că avea probleme', a spus avocatul, citat de People.com.

„Am primit o veste groaznică prin intermediul telefonului, în urmă cu câteva ore, atunci când paznicul imobilului a deschis ușa și l-a descoperit', a spus George Braunstein, avocatul lui Sage Stallone, potrivit postului tv NBC4.

Conform unor informații primite de la surse anonime, site-ul tmz.com susține că fiul lui Sylvester Stallone a murit din cauza unei supradoze de medicamente.

Sylvester Stallone, care se afla în plin turneu de promovare a celui mai nou film al său, „The Expendables 2', a fost „puternic afectat' la aflarea veștii.

„El este profund afectat din cauza durerii provocate de dispariția subită a fiului său, Sage Stallone, care îl va marca pentru tot restul vieții', a declarat printr-un comunicat agentul său, Michelle Bega.

Sage era fiul lui Sylverster Stallone și a fostei sale soții, Sasha Czack. El a apărut în filmul „Rocky V', în rolul lui Robert Balboa.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare